Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ifmhaandbold.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4867

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/ifmhaandbold.dk/public_html/wp-content/plugins/the-holiday-calendar/the-holiday-calendar.php on line 76
FORENINGSPULJEN | IFM Håndbold

FORENINGSPULJEN

Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje kan IFM HÅNDBOLD nu sætte gang i at gøre håndbolden i foreningen mere attraktiv for de ungdomsspillerne.

IFM HÅNDBOLD  i Ryomgård har fået 30.000 i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje. Med bevillingen kan IFM HÅNDBOLD se frem til at komme i gang med få ungdomsafdelingen til at vokse.

 

Bestyrelsen i IFM HÅNDBOLD ser især frem til at kunne søsætte nye tiltag i et forsøg på at skabe fokus på og omkring håndbolden, og derigennem trække nye spillere til klubben. 

I IFM HÅNDBOLD glæder bestyrelsen og medlemmerne sig over at kunne komme i gang med projektet – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

 

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt

IFM HÅNDBOLD har modtaget bevillingen på 30.000 fra DIF og DGI’s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Om DIF og DGI’s foreningspulje

  • Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen
  • Puljen ansøges via Centralt ForeningsRegister på medlemstal.dk
  • Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI’s hjemmesider

IFM HÅNDBOLD HAR BRUGT DELE AF PULJEN PÅ FØLGENDE TING:

Billeder kommer senere

Follow by Email