BLIV MEDLEM

2 GRATIS PRØVETRÆNINGER

Vi vil gerne sikre os, at du er glad for dit medlemskab. Derfor har du 2 gratis prøvetræninger, så du kan mærke efter, om IFM Håndbold er noget for dig. Efter de 2 gratis træninger, registrerer du dit medlemskab under “MEDLEM” og gå til “Betaling” – følg vejledningen der. Dette gælder for et halvt år ad gangen.

EN DEL AF FÆLLESSKABET

Hos IFM Håndbold står vi sammen, og der er altid plads til flere håndboldglade medlemmer – jo flere jo bedre! Som medlem er du en del af et unikt fællesskab og et stærkt sammenhold, som alt sammen lever gennem dig, dine holdkammerater og alle de frivillige sjæle, der hver dag engagerer sig i klubben. Vi kan derfor med stolthed sige, at vi er en håndboldklub, der skaber gode minder for store som små, både i og udenfor håndboldbanen, til stævner, sommerfester og større arrangementer – året rundt.

HVAD GÅR KONTINGENTPENGENE TIL?

Vi ønsker at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer at spille håndbold i. Derfor gør vi meget ud af, at vedligeholde, udvikle og optimere vores inden- og udendørs arealer, der forener klubbens aktiviteter med fællesskab, sjov og leg. Samtidig elsker vi at samle klubbens medlemmer, venner og familie til forskellige arrangementer, der styrker fællesskabet og giver os alle én på opleveren.

Kontingentpengene går primært til ovenstående, samt tilmelding til stævner, halleje og dommerlønninger.

Klubben drives af en masse frivillige og ulønnede ildsjæle, hvilket gør, at vi kan holde kontingentpriserne på et niveau, hvor de fleste kan være med, og samtidig tilsikre os, at vores medlemmer har de bedste rammer at spille håndbold i.

Follow by Email