BLIV MEDLEM

EN DEL AF FÆLLESSKABET

Hos IFM Håndbold står vi sammen, og der er altid plads til flere håndboldglade medlemmer – jo flere jo bedre! Som medlem er du en del af et unikt fællesskab og et stærkt sammenhold, som alt sammen lever gennem dig, dine holdkammerater og alle de frivillige sjæle, der hver dag engagerer sig i klubben. Vi kan derfor med stolthed sige, at vi er en håndboldklub, der skaber gode minder for store som små, både i og udenfor håndboldbanen, til stævner, sommerfester og større arrangementer – året rundt.

2 GRATIS PRØVETRÆNINGER

Vi vil gerne sikre os, at du er glad for dit medlemsskab. Derfor har du 2 gratis prøvetræninger, så du kan mærke efter om IFM Håndbold er noget for dig. Efter de 2 gratis træninger, registrerer du dit medlemsskab ved hjælp af vejledningen nedenfor.

*KONTINGENTPRISER FREMGÅR AF SKEMAET NEDENFOR UNDER “REGISTRERING AF MEDLEMSKAB”. KLIK BLOT PÅ DIT KOMMENDE HOLD FOR AT SE ALLE DETALJER.

BEMÆRK DET NU OGSÅ SNART VIL VÆRE MULIGT AT VÆLGE  ABONNEMENTBETALING SOM SENIORSPILLER.

REGISTRERING AF MEDLEMSKAB

Når du klikker på det relevante hold i skemaet, finder du alle detaljer, såsom kontingentpriser, mv.. Du kan vælge at betale med Dankort, MobilePay eller bankoverførsel. Se vejledning nedenfor.

DANKORT

Betal med Dankort ved hjælp af dette skema.

MOBILEPAY

Betaling skal ske til tlf. nr. 31864.

  1. Send et screen-shot af kvitteringen + nedenstående oplysninger på medlemmet til mailadresse: nebroni@mail.dk *Oplysningerne skal indeholde: Navn, adresse, fødselsdato, mailadresse, mobilnummer og hold).

Der kan imidlertid være andre tidspunkter hvor MobilePay kan bruges, såsom afslutningsstævner. Desuden kan der i cafeteriaet betales med MobilePay.

BANKOVERFØRSEL

  1. Betaling skal ske til Djurslands Bank:
    Reg.-nr.: 7301
    Konto-nr.: 2023864
  2. Notér følgende oplysninger på medlemmet: Navn og hold.
  3. send derefter flg. opl.: navn, adresse, fødselsdato, mailadresse, mobilnummer og hold til nebroni@mail.dk
Follow by Email